Afscheidsproducten bij miskraam en stilgeboorte

Counseling

Counseling Vere-Kracht

Counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening

 

Het valt onder de humanistische psychologie, grotendeels ontwikkeld door Carl Rogers. Rogers schreef in 1961 het boek: A therapist's view of psychotherapy.

We worden allemaal helaas vroeg of laat geconfronteerd met het verlies van dierbaren, we maken teleurstellingen mee in ons leven, we krijgen conflicten of we maken andere dingen mee in het leven die ons aangrijpen. Kortom we hebben allemaal een rugzak, een rugzak met daarin minder leuke ervaringen, de rugzak van de een zit voller dan de ander maar we kunnen nooit oordelen over de zwaarte van de rugzak van de ander. 

Iedereen gaat dan ook op zijn of haar eigen manier om met de minder leuke ervaringen die ze hebben meegemaakt in het leven. Ik help je graag om samen te zoeken naar antwoorden, om je te laten voelen en te accepteren en te reflecteren, zodat die minder leuke ervaringen en je eigen rugzak een plaatsje krijgen in je leven waardoor je meer inzicht krijgt op je eigen veerkracht en mogelijkheden in het leven, ofwel het vergroten van je welbevinden en het ervaren van minder gewicht in je rugzak.

 

Counseling is in te zetten bij diverse mindere leuke ervaringen / problemen op het gebied van verliesverwerking, rouwverwerking, stilgeboorte, miskraam, relaties, privés-situaties, werk en andere gelegenheden waarbij je rugzak extra gewicht heeft gekregen. Counseling kan hierbij helpen, het is ook preventief inzetbaar. 

 

 


Hoe ga ik te werk?

Hoe ga ik te werk?

 


De praktijkruimte

De praktijkruime bevind zich aan huis op de eerste verdieping, waar ik je in een knusse kamer graag te woord sta. Wanneer je het fijn vind kunnen we ook tijdens een sessie naar buiten gaan om een stukje te lopen en onder het lopen te praten. Wanneer het om wat voor reden niet mogelijk is om trap te lopen is het ook mogelijk om op de benedenverdieping te zitten, dit wel graag vooraf aangeven.

Ook is het natuurlijk mogelijk om aan huis de afscheidsproducten of herinneringsproducten te komen ophalen en te bekijken, dit graag na telefonisch contact zodat we een afspraak kunnen maken.  

 

Koffie, thee of water zijn beschikbaar.

 

Hier wat foto's om een idee te geven van de ruimte.  

 


Meer informatie 

Rouwbegeleiding

Miskraambegeleiding