• Afscheidsproducten bij miskraam en stilgeboorte
  • Counseling / miskraambegeleiding / rouwbegeleiding

Afscheidsproducten 

 

Allereerst willen we benoemen hoe vreselijk het we vinden dat je op zoek moet naar afscheidsproducten voor jullie zo gewenste kindje.

 

Het is vreselijk wanneer je te horen krijgt dat het hartje van je kindje tijdens de zwangerschap gestopt is met kloppen, dat je een miskraam krijgt, dat je kindje stil ter wereld komt.  

Er komt zoveel op je af.... 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je je kindje na de geboorte nog kunt koesteren, hem of haar vol trots wil laten zien aan je dierbaren. Dat je tot aan het afscheid nog samen kunt zijn, die laatste momenten echt samen zijn zo belangrijk en hoe fijn is het wanneer je daar mooie, liefdevolle producten voor hebt.

 

Bij Vere-Kracht kun je terecht voor afscheidsnestjes, afscheidsbedjes, accessoires voor de watermethode, urnen, kaarten.  Voor kindjes stil geboren onder de 18 weken zwangerschap.

De meeste producten zijn allemaal met de hand gemaakt en met heel veel liefde.

 


Troostcadeaus en herinneringsfotografie

Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet

 

Herinneringen kunnen tastbaar zijn, zoals het eerste gekochte pakje voor je kindje, de positieve zwangerschapstest, de echo's,  iemands trouwring of foto's van jullie vakantie. Maar ook een urn is een tastbare herinnering. 

 

Bij Vere-Kracht kun je dan ook terecht voor mooie herinneringsproducten waaronder gepersonaliseerde troostcadeaus en voor liefdevolle herinneringsfotografie. 

 

 

- Herinneringen zijn voor altijd -